Sivut

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Big wheel keep on turning

Noniin.

Omakohtainen kokemus on, että kun iso pyörä pyörähtää (hyvään tai huonoon suuntaan) niin silloin mennään sitten kanssa rytinällä. Niin nytkin.

Kävin torstaina työhaastattelussa lähes 500km päässä nykyisestä asuinpaikastani, ja tilanne on nyt se, että viiden viikon päästä alkaa hommat siellä susirajan tuntumassa. O-M-G. Asunnonetsintä käy kuumeisena, ja uusiin kuvioihin lähtö jännittää ihan törkeen paljon. Mutta mitä enemmän olen sulatellut asiaa, sitä varmempi olen että tää on hyvä juttu! Mä oikeesti tarvitsen tän etäisyyden ja irtioton.

Mikä aiheuttaa myös päänvaivaa on muuton hoitaminen käytännössä. Miten kamojen roudaus kannattaa järjestää noin pitkän matkan päähän, kun ajomatka suuntaansa ottaa näin talvikelillä melkein 6h? Tuleeko vähän kalliiksi ostaa muuttopalvelu kun muuttomiehillä menee varmaan yön yli -hommiksi? Tämän nykyisen asunnon aion pitää maaliskuun loppuun saakka, eli ainakin 1,5kk on sitten kaksi kämppää päällekkäin, mikä antaa mukavasti joustoa muuttopuuhissa. Kun vaan löytyisi jostain se uusi majapaikka...

Olen miettinyt sata vaiko tuhat kertaa että olenko nyt ihan järkevä - jätän vapaaehtoisesti mun maailman parhaat työkaverit ja tutut kotikulmat ja kivan vuokrakämpän ja kaikki tukiverkostot päästäkseni tekemään samaa duunia kuin nytkin uppo-outojen ihmisten kanssa näivettyvälle paikkakunnalle, josta en tunne ketään, ja josta on oikeasti aika pitkä matka vähän joka paikkaan. Nyt Toto-rinki pystyyn kuinka monta kertaa tulen kiroamaan ja katumaan tätä lähtöpäätöstä!
Mutta silti, joku mun sisuskaluissa on sitä mieltä että MENE. Sieltä pääsee tarvittaessa sitten vuoden päästä takaisin, kun määräaikainen aluesiirto kohdallani tulee tiensä päähän. Puhelimet ja netti on keksitty. Eikä sitä ajomatkaa sitten loppujen lopuksi kuitenkaan ole tuhottomasti, en edes muuta maailman ääriin. Olen (suht) nuori ja täysin vapaa menemään, miksi tää silti tuntuu niin hurjan jännältä??

Pakkohan tän on olla edes jotenkin päin hyvä juttu, onhan?

15 kommenttia:

  1. Aah, kuulostaa tutulta! Tein saman päätöksen viime syksynä ja pari viikkoa täällä uudessa kaupungissa on oltu. Samantyyppinen tilanne, että suunnilleen samaa työtä teen ja olisin voinut jatkaa entisessä kotikaupungissakin. Pyörittelin päätöstä aikoinaan edestakaisin, mutta kun lopulta päätöksen tein niin se tuntui tosi oikealta. Taakse jäi kiva koti ja tukiverkostot, tuttu ja turvallinen elämä. Ja vaikka tässä alussa on ollut haasteita niin en kadu. Ei sitä mitään saa, jos ei uskallakaan. Jos ajatus tuntuu hyvältä niin siitä vaan. Tosiaan mikään ei ole lopullista ja aina pääsee takaisin, jos tulee peruuttamattomia ongelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, ihanaa kuulla etten ole ainoa! Ihmiset on paljon kyselleet syitä mun lähdölle, ja tuntuu vähän hölmöltä etten oikein osaa mitään järkevän oloisia perusteita kertoa. Tuntuu vaan että on mentävä, vaikka tiedän että jääminen olisi varmasti ollut helpompi ratkaisu. Eiköhän se maitojuna kulje sitten takaisinpäin jos tarve vaatii...

      Kiitos kommentista ja tsemppiä sullekin uuteen alkuun! :)

      Poista
    2. Samoin mäkin olen vähän joutunut keksimään syitä muutolle. Vanhempani tuntuvat olevan vieläkin vähän käsityksessä, että töiden vuoksi mun oli "pakko" vaikka olen yrittänyt selittää tilannetta. Aidosti taisin vain kaivata muutosta ja irtiottoa rutiineista. Olen kuitenkin mielestäni liian nuori vielä rutinoitumaan ja odottamaan vain eläkettä kivassa asunnossa ja tutussa ympäristössä :D Ja vaikka alku on ollut haasteellinen niin silti mulla on vahva fiilis, että jotain uutta on tulossa. Tsemppiä kovasti sulle muutokseen ja etenkin sitten siihen muuttoon, kun sen aika koittaa <3

      Poista
  2. Jos ei muuta positiivista myöhemmin löydy, niin kiinteiden kulujen tippuminen, jos palkka pysyy suurin piirtein samana? Joten määräaikainen säästömahdollisuus siellä jossain ylälapissa (helsinkiläisen maantiedolla) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti! Palkka pysyy ihan samana, toki mahdolliset asumiskuluissa säästyneet rahat kuluu varmaan bensaan jos innostun ahkeraan ajelemaan kotiseudulle kyläilemään :D Ja voi kun pääsisinkin Lappiin! Tällä kertaa kohteena kuitenkin Pohjois-Karjala :)

      Poista
  3. Itse olen pyörinyt samoilla kulmilla koko ikäni. Sen siitä saa kun pääkaupunkiseudulta on kotoisin. Tuo on ihan kivaa, mutta jos elämään ilmaantuu lapsia ja asuntolainoja, niin tulee niin hyvässä kuin pahassa jääneeksi paikoilleen.

    Eli jos siltä tuntuu, ja tilaisuus on, niin mikä ettei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus ei toki itselläkään ole vaeltaa loppuelämää ympäriinsä, vaan vähän kokeilla miten ja missä haluaisi mahdollisesti elämäänsä viettää - nyt kun mitään sidoksia ei vielä ole. Jossain vaiheessa sitten ankkuri pohjaan kun sopiva satama löytyy :)

      Poista
  4. Etsit todellista rahoituslainayritystä ostamaan 10 000–10 000 000 euron laina (kaupallisille tai yrityslainoille, henkilökohtaisille lainoille, henkilökohtaisille lainoille, asuntolainoille, autolainoille, velan vakauttamislainoille, riskipääomalainoille, terveyslainoille jne.) ))
    Vai evätäänkö hän jostakin syystä lainaa pankista tai rahoituslaitoksista?
    Tee hakemus nyt ja saat todellisen rahoituslainan. Käsitelty ja hyväksytty 3 päivässä.
    PACIFIC FINANCIAL LOAN FIRM Olemme kansainvälinen lainanantaja, joka tarjoaa todellisia rahoja yksityishenkilöille ja yrityksille matalalla 2%: n korolla maassasi voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen tai kansainvälisen passin kanssa todentamista varten. Lainan takaisinmaksut alkavat yhden (yhden) vuoden kuluttua laina on saatu ja takaisinmaksuaika on 3–35 vuotta.

    Nopea vastaus ja käsittele rajahakemuksesi 2 arkipäivän kuluessa
    Ota yhteyttä suoraan tämän sähköpostin kautta: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

    Ota yhteyttä seuraavilla tiedoilla:

    Koko nimi: ____________________________
    Lainalla tarvittava rahasumma: ________________
    Maksuajalle: _________________________
    Lainan tarkoitus: ______________________
    Syntymäpäivä: ___________________________
    Sukupuoli: _______________________________
    Avioliitto: __________________________
    Yhteystieto: _______________________
    Kaupunki / postinumero: __________________________
    Maa: _______________________________
    Ammatti: ____________________________
    Kännykkä: __________________________

    Lähetä pyyntösi välitöntä vastausta varten osoitteeseen pacificfinancialloanfirm@gmail.com

    kiittää

    Toimitusjohtaja rouva Victoria Johnson

    VastaaPoista
  5. Annan BENJAMIN DOUGLASille TYÖTYMYKSEN VIKAISESTI PYSYTYMINEN MUIHIN: MITÄ TÄTÄ MINÄ
    VÄÄRÄ myöntämällä minulle lainaa [sähköposti douglasloanfirm2@gmail.com]

    Se on todella täynnä huijareita Internetissä, ei todellakaan ole normaalia. Yhdessä
    viikolla menetin 5 200 dollaria maksuihin. Minulla oli tiedusteluja Dandy Cash.com -sivustolla
    ja se tuli vain pettyneenä. Olen joutunut useiden lainayritysten uhreiksi
    huijasi minua, kunnes löysin lopulta jonkun, joka oli silti rehellinen Benjamin Douglas
    [douglasloanfirm2@gmail.com]
    Suoraan sanottuna ajattelin, että se menisi samalla tavalla kuin ennen häntä, minä
    oli hieman epäröivä ja skeptinen, mutta ottaen huomioon heikentyvän tilanteen
    Elämästäni yleensä minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin käydä läpi
    laina Benjaminin kanssa ja odotettaessa häviävän; joten otin riskin joka tapauksessa ja
    Pystyin lainaamaan häneltä yllättäen 55 000 dollaria. Siksi vetoan
    ja pyytämällä teitä siellä, ketkä saattavat todennäköisesti olla samanlaisessa
    taloudellinen sotku tehdä liiketoimintaa Benjamin Douglasin kanssa tai muuten vaarana, että hänet on peitetty
    pois kuin ne, jotka Douglas teki ennen minua, ja pakeni ansaitun ansaitsemani kanssa
    raha. Benjamin Douglas on ainoa, johon luotan, koska hän antoi minulle lainan
    tarvittaessa, jos muut epäonnistuivat, älä ota yhteyttä kenenkään muun kuin Douglasin kanssa
    koska he saattavat olla huijauksia, jotka teeskentelevät olevansa lainanantajia, he kopioivat ihmisiä
    Yhdysvaltain oikeusministeri etsii vaikeasti ansaituista rahansa
    nämä kaverit rangaistaan ​​heitä pahasta teoksestaan. joten älä ota yhteyttä kavereihin
    ja siten edistääkseen heidän pilaantuneita pahojaan yhteiskunnassamme, he vain
    repi sinut pois kuin he tekivät minulle. TURVALLISUUTEEN JA HYVÄKSI YHTEYS BENJAMINIIN
    DOUGLAS osoitteessa [sähköposti douglasloanfirm2@gmail.com]

    VastaaPoista
  6. Hei katsojat Hanki tyhjä ATM-korttisi, joka toimii kaikissa pankkiautomaatteissa ympäri maailmaa. Meillä on erityisesti ohjelmoituja ATM-kortteja, joita voidaan käyttää ATM-koneiden hakkerointiin. ATM-kortteja voidaan käyttää nostoon ATM: llä tai pyyhkäisemällä, kaupoissa. ja POS. Myymme näitä kortteja kaikille kiinnostuneille ostajille maailmanlaajuisesti. Kortilla on päivittäinen nostoraja 1 000 dollaria pankkiautomaatteissa ja jopa 20 000 dollaria kulutusraja myymälöissä tilaamasi kortin tyypin mukaan. Olemme täällä sinua milloin tahansa, milloin tahansa. Sähköposti; (blankatm002@gmail.com) Olen kiitollinen Mikelle, koska hän muutti tarinani yhtäkkiä. Kortti toimii kaikissa maissa paitsi, ota heihin yhteyttä nyt (blankatm002@gmail.com)

    VastaaPoista
  7. Hei kaikki, nimeni on janice albert, olen kotoisin Alabamasta, Yhdysvalloista, todistan täällä, kuinka sain lainani herra PETER JOHNSON -lainayhtiöltä {(peterloanfirm33@gmail.com} sen jälkeen kun olen hakenut kaksi kertaa erilaista lainaa) lainanantajat, jotka väittivät olevansa lainanantajia tässä foorumissa, ajattelin, että heidän luotonantonsa oli todellista ja hakeuduin, mutta he eivät koskaan antaneet minulle lainaa, ennen kuin ystäväni esitteli minut PETER JOHNSON -laitosyhtiölle, joka lupasi auttaa minua lainalla halu ja hän todella teki lupauksensa ilman minkäänlaista viivytystä, minulla oli epäilyksiä, mutta en koskaan uskonut uskoakseni. En koskaan ajatellut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, ennen kuin tapasin herra PETER JOHNSONin, joka todella auttoi minua lainaani ja muutti elämä parempaan. Tiedän, että siellä on vielä monia hyviä lainanantajia, mutta suosittelen sinua kokeilemaan herra PETER JOHNSON -lainayhtiötä, hänen huolehtivuuttaan ja ymmärrystään. tiedä, tarvitsetko myös kiireellistä lainaa vai haluatko rahoitusta Hankkeidesi suhteen voit siis ottaa yhteyttä herra PET: ään ER JOHNSON Lainayhtiön sähköpostiosoite on (peterloanfirm33@gmail.com) TAI MITÄ SOVELLUSNUMERO ON +447418349840

    VastaaPoista
  8. Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Onko sinulla taloudellisia ongelmia? Bridge Finance taataan tarjoamalla rahoituspalveluja asiakkaille edullisella korolla. Lainamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan, jonka korko on 2%, budjettiisi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä osoitteeseen (adrianbay0008@gmail.com)

    VastaaPoista
  11. Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa tänään, voisitko lisätä yritystäsi, maksaa takaisin velkasi ja laskusi jne.? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: anette.olsson14@gmail.com tai Whatsapp +37258436980

    VastaaPoista