Sivut

lauantai 4. maaliskuuta 2017

MYYTY.

Tai ainakin toivon niin, nimiä ei ole vielä paperiin laitettu, mutta ilmoitin hyväksyväni ostotarjouksen. Hinta jäi lopulta 1000e määrittelemästäni kipurajasta, mutta mietiskelin asian niin että puolessa vuodessa ilmaantui yksi kiinnostunut ostaja, joten olin ehkä himpun verran kuitenkin altavastaajan roolissa :D Lainojen, kulujen, välityspalkkion ym. jälkeen laskeskelin pesämunaa jäävän muutama hassu tonni, kai siitäkin sitten ajan kanssa pääsee eteenpäin ponnistamaan.

Ja vaikka ei ole _pakko_ myydä, niin entäs kun HALUAN myydä ja vaihtaa kuvioita..? Sieltä se lopullinen ratkaisu sitten kumpusi. Nyt ulokkeita pystyyn että homma päästään viemään loppuun asti, sillä sitten päättyy yhdentoista vuoden aikakausi omistusasujana ja koittaa ainakin hetkeksi vuokralaisen elämä!

Tänään on hyvä päivä :)

3 kommenttia:

  1. Wou onnea!!! Nyt mikään ei pidättele sinua. Muutos toki jännittää, mutta nyt pääset irti menneestä ja olet vapaa :)

    VastaaPoista
  2. Heiluttelen peukkuja ja heittelen ilmayläfemmoja! Onnea!

    VastaaPoista
  3. Thank you ladies! Vähän vielä pidättelen hengitystä siihen saakka kunnes paperit on kunnossa ja kaikki täysin virallista, mutta kyllä mulla salaa on jo vähäsen hjuva fiilis :) Tosiaan uudenlainen vapaus ja ainakin hetkellinen VELATTOMUUS odottaa!

    VastaaPoista