Sivut

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Tarjous

Kämpästä on tehty kirjallinen tarjous. Se on huonohko, 10t vähemmän kuin alkuperäinen pyyntihinta ja 3000e vähemmän kuin ehdoton kipurajani, mutta olen piru vie saanut ostotarjouksen!!

Asunto on tällä hetkellä välittäjän väkisin vänkäämisestä johtuen myynnissä tarjouskaupalla (mikä oli omasta mielestäni skeida idea, mutta päätin sitten luottaa välittäjän ammattitaitoon), ja tehty kirjallinen ostotarjous on (tietenkin) tasan tarjouskaupan lähtöhinta. Jännä nähdä jääkö tehty tarjous viimeiseksi vai tulevatko vielä vastaan hinnassa kun tulen annetun tarjouksen hylkäämään.

2 kommenttia:

 1. Tarjous jee!
  Mutta etä noin alhainen buu!
  Pidetään nyt peukkuja, että se nousee siitä vielä, edes sen kolme tonnia. Olettaisin että sen pystyisi vielä tinkimällä saamaan ylöspäin. Mikäli siis mitään asuntokaupoista käsitän :D
  Ainakin hyvä alku tämä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä yhtään mikä on mahdollista ja mikä ei, asuntokaupat ei selkeesti oo ihan mun juttu, mutta toivon että se kolme tonnia sieltä vielä irtoaisi.. kuitenkaan ei ole kyse sen isommista summista. Jänskättää kyllä kovasti! Koitan pysyä tiukasti kannassani, vaikka välittäjä salakavalasti painostaakin kaupantekoon.

   Poista