Sivut

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Neiti osakkeenomistaja

Huiiii, minä allekirjoittanut ostin juuri ihan ensimmäiset osakkeeni. Seikkailin vapaapäivän ratoksi Nordnetissä, ja niillähän on käynnissä kampanja, jossa elokuun loppuun asti max. 200e osakekauppoihin on kaupankäyntipalkkio 0,99e/ toteutunut toimeksianto. No siitä se ajatus sitten lähti...

Täysin kaikkien sääntöjen vastaisesti valkkasin FIILISPOHJALTA neitsytmatkalleni DNA:ta ja Tikkurilaa. Sijoitusstrategiaani saa vapaasti arvostella tässä kohtaa :D
Nyt sitten odotellaan ja katellaan mitä tapahtuu, mutta ainakin pelin avaus on nyt tehty!!

5 kommenttia:

 1. Itse merkitsin dnata annista joten en "omaani" hauku. Tikkurilakaan ei liene huono hankinta kun venäjän markkinatkin alkanevat jälleen vetämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jännä nähdä miten käy! :) Edelleen voittajafiilis eikä valinnat kaduta vaikka vähän umpimähkään ja hatarilla valintaperusteilla tuli valittua.

   Poista
 2. Lohdutan itseäni aina silloin tällöin muistuttamalla tutkimuksesta, jossa todettiin, että täysin umpimähkäisellä osakevalinnalla päästään keskimäärin yhtä hyvää tuottoon kuin analyysiä tekemällä (lähdettä en muista).

  Eli jos apinakin osaa valita ihan hyvät osakkeet, niin kai sitä itsekin juuri pärjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, eli ei mitään hätää :) heppoisina valintakriteereinä mulla oli, että pitää ymmärtää firman tuote ja haluan tukea sellaista yritystä jonka asiakkaana näkisin helposti itseni.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista