Sivut

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Unelmia ja läppärihommia

Juhannus tuli ja juhannus meni. En tehnyt mitään mullistavaa; relasin kotona, söin hyvin ja kattelin telsua. Ja nukuin. Ja annoin nyrkkiä läppärille silleesti että nyt on uuden osto edessä. Kuvien ym. tiedostojen seivaus kustansi jo reilun sata euroa.. Muttaku mulle ei kannata ruveta ryttyilee! :D

Ostin itselleni Suomalaisesta Kirjakaupasta Unelmakarttakirjan (by Sanna Wickström), jota alan täyttää kun saan hommattua vielä paperiliimaa ja värikyniä ja ehdin kunnolla tutustua kirjaseen. Haluan, tartten ja mun on löydettävä jotain muutakin sisältöä tähän elämään kuin työssäkäynti, josta en edes erityisemmin pidä.

Kyllä mä tiedän suunnilleen mistä haaveilen, mutta en rehellisesti sanottuna tiedä miten voin sen saavuttaa. Jos mulla on rahaa, ei ole aikaa. Jos on aikaa, ei ole rahaa... Raivostuttava paradoksi. Tarttisin rutkasti lisää pitkäjänteisyyttä jotta asioista vois koskaan tulla totta.

Seitsemän työpäivää jäljellä ennen 1,5 viikon kesälomaa ja autoilureissua Lofooteille. Sielläkin on varmaan jengiä kuin Saipan maalilla.. Ylihuomenna on palkkapäivä, sitten taas numeroita tiskiin. Kyllä tää tästä taas :)

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta tuo oravanpyörässä eläminen! Unelmia on mutta ne tuntuu tähän elämäntilanteeseen niin kaukaisilta että jotenkin niihin ei osaa tarttua saatikka saada niistä voimaa.

  Olisi kiva kuulla kokemuksia siitä unelmakarttakirjasta, että toimiiko? :)

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan muistaa kirjoitella kokemuksia kunhan pääsen alkuun tuon kanssa, leikkaa-liimaa-koristele -vuosista on jo hetki aikaa joten täytyy vähän orientoitua aluksi :)

   Poista