Sivut

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kuumana porottaa aurinko jaksaa

...kun hieron miesten pakaroille aurinkorasvaa / Unohdan duunin ja muutkin paineet / Heitän piparit uuniin ja nurtsi haisee!
Ah, perinteinen kesälomanaloitusbiisi: Seremoniamestari - Chillaa meiän kanssa

Eli nyt on sitten ohjelmassa 11 päivää lomalompsottelua, kun kesäloma vol. 1 starttasi! Lofoottien autoreissu peruuntui, joten ohjelmassa on lähinnä lööbailua, saunomista, laadukasta ruokaa, kissan silittelyä ja lomaflow'ta. Maksoin Bookbeatin kuukaudeksi, siinäpä mun lomalle varatut viihdykkeet.

Viikontakaisen tilipäivän numeerinen katsaus jäi nyt tekemättä, koska en ole vielä löytänyt uutta läppäriä hajonneen tilalle, ja tämä puhelimella näissä merkeissä operoiminen toimii sen sortin v*tutuksen kätilönä ettei ole tosikaan. Aikalailla vanhaan tuttuun malliin tuli massit lähetettyä maailmalle, paitsi että Nordnetiin en osaa mobiilisovelluksen kautta siirtää rahaa, joten työnsin hätäpäissäni puskuriin nekin hillot. Laskin pikaisesti että tällä hetkellä lainaa on 800€ (opintolaina) ja varallisuutta karvan verran päälle 6000€ (puskuritili, rahastot, osakkeet + käteisjemma sukanvarressa).

Kaikki siis kivasti, hiljaisuutta kestänee sinne saakka kunnes uusi läppäri on kotiutettu, vaan tuskin tässä mitään sen kummempaa raportoitavaa ilmenee. Tasaisen varmaa suorittamista, money comes money goes :)

Huikeeta heinäkuuta kaikille!

1 kommentti:

  1. Okei neljäs lomapäivä menossa ja mulle alkaa riittää. Lomatekemisen laajaan kirjoon voi lisätä päämäärättömän yöajelun ja nettishoppailun Wishissä... Huijui, pientä taloudellista damagea päässyt tulemaan ihan vaan tylsyyden takia. Näin käy kun on liikaa aikaa...

    VastaaPoista