Sivut

torstai 22. helmikuuta 2018

It's a new dawn, it's a new day, it's a new life...

Heippa!

Muutto ohi, työt uudessa paikassa startanneet ja elämä susirajalla alkaa hakea uomiaan. Kuluneet pari viikkoa ovat olleet jotenkin tosi raskasta aikaa, olen ollut tunteellisempi kuin ikinä mikä kuluttaa entisestäänkin voimavaroja, jotka vain niukin naukin ovat riittäneet pakkaushommiin, seuraajan kouluttamiseen inventaarioviikon ohessa edellisessä toimipisteessä, muuttoruljanssiin, uuteen työpaikkaan tutustumiseen ja tavaroiden purkuun uudessa kodissa. Tilikin on tyhjä ja seuraavaan palkkapäivään vielä viikko aikaa. Niin ja mulla sattui "se-aika-kuukaudesta" tähän samaan saumaan, joten kaaosta riittää :D

Avaan tämänhetkistä talouttani ja budjettia palkkapäivän postauksen yhteydessä, mutta kirjaan nyt hieman muuttoon liittyviä kustannuksia, sekä muuta hölläilyä mitä massikukkaron nyöreihin on tullut tehtyä.

Uuden asunnon takuuvuokra 1500e lähti puskuritililtä, jonne jäi siis enää 1500e. Muuttoautoksi vuokrattiin pakettiauto pariksi vuorokaudeksi hintaan 180e + diisseli, koska muuttofirman käyttöön ei ollut yksinkertaisesti tällä kertaa varaa. Se olisi nähkääs tullut kustantamaan vähintään 1000-1500e (la-su auto+yksi mies). Muuttoauton polttoaineita en maksanut itse. Edes-takaista ajelua uuden ja vanhan kodin välillä tuli muuttoviikonlopun aikana laskennallisesti 1150km, bensakustannus noin 110e + matkaeväät arviolta 50e. Ulkona on tullut syötyä muuton yhteydessä aika paljon, kun kaikki ruoanlaittokamppeet olivat pakattuina - sinne lienee humpsahtanut max. 100e

Tämän lisäksi päätin hieman panostaa autoon rahaa, kun ajoakin tulee merkittävästi seuraavan vuoden aikana, joten vanha rouva kävi parin päivän virkistyshoidossa hintaan 700e. Uusi työmatkani on 64km/suunta, joten pelkkiä työmatkoja varten on viikossa bensaan hyvä varata n. 70e. Lisäksi pesetin kissan yrjöämän maton hintaan 30e ja ostin hänelle vähän uusia vermeitä uuteen kotiin noin 50e. Vanhojen työkavereiden kanssa kävin istumassa iltaa viimeistä kertaa läksiäisten merkeissä, kustannus 200e. Jää muuten aivan karmea ikävä heitä!

Tämän hetkinen tilanne siis on se, että puskuritilillä on 1500e, käyttötilillä 50e, laskutilillä 50e, vihreän kortin ruokatilillä 100e ja Visaa vingutettu parilla sadalla eurolla.

Kunhan mukanani muuttanut karvanaama saa opintovapaansa myötä muuttuneet omat taloudelliset kuvionsa selviksi ja aikuiskoulutustukiasiat rullaamaan, voi olla että saan ehkä esim. takuuvuokrasta jotain takaisinpäin. Tai sitten en. Vanhan osoitteen takuuvuokra pitäisi tulla tilille vasta huhtikuun kieppeillä, koska asunto on minulla maaliskuun loppuun asti. Eli eiköhän tämä tästä kevään myötä taas helpota :)

Ai niin, uusi koti on aika kiva <3

6 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä elämänmuutokseen! Itsehän vaihdoin "vain" työpaikkaa helmikuun alussa ja pelkästään se muutos on tuntunut paikoin hyvinkin rankalta verrattuna siihen, että koko elämä olisi vaihtanut paikkaa "susirajan" taakse. Voin siis osin kuvitella miltä tuntuu. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla työnantaja ja työnkuva pysyi samana, mutta kyllä tässä kaikkia muutoksia on nyt ollut ihan riittämiin. Toki muutostahan tänne lähdin hakemaan, kun en edellisessä elinympäristössä voinut enää kovinkaan hyvin.

   Loistavaa jatkoa sulle uuteen työhön, toivottavasti olet viihtynyt hyvin :)

   Poista
  2. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

   Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

   Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

   Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
   Soita / WhatsApp: +16626183756
   Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com   Poista
 2. Ison muutoksen pari vuotta sitten kokeneena (muutto tuntemattomaan kaupunkiin 800 km synnyinseuduilta, ei ketään tuttuja paitsi puoliso), muista antaa itsellesi aikaa ja ole lempeä. Muutos itsessään, hyväkin, on raskasta. Verkostojen muodostumisessa menee joitakin vuosia. Suosittelen työhommien ohelle mukavia harrastuksia ja ehkä yhdistystoimintaa, että tutustut paikallisiin. Mutta työsi taitaa olla sellainen, että siellä jo tutustuu moniin :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta <3
   Uutta, outoa ja kuluttavaa - silti aika ihanaa :)

   Poista
 3. Hei katsojat Hanki tyhjä ATM-korttisi, joka toimii kaikissa pankkiautomaatteissa ympäri maailmaa. Meillä on erityisesti ohjelmoituja ATM-kortteja, joita voidaan käyttää ATM-koneiden hakkerointiin. ATM-kortteja voidaan käyttää nostoon ATM: llä tai pyyhkäisemällä, kaupoissa. ja POS. Myymme näitä kortteja kaikille kiinnostuneille ostajille maailmanlaajuisesti. Kortilla on päivittäinen nostoraja 1 000 dollaria pankkiautomaatteissa ja jopa 20 000 dollaria kulutusraja myymälöissä tilaamasi kortin tyypin mukaan. Olemme täällä sinua milloin tahansa, milloin tahansa. Sähköposti; (blankatm002@gmail.com) Olen kiitollinen Mikelle, koska hän muutti tarinani yhtäkkiä. Kortti toimii kaikissa maissa paitsi, ota heihin yhteyttä nyt (blankatm002@gmail.com)

  VastaaPoista