Sivut

lauantai 22. lokakuuta 2016

Whatever went away, I'll get it over now - I'll get money, I'll get funny again

Nönni. Täällä on vähän taas sukka irti.

Kävin tänään pörräämässä I love me -messuilla. Kulut: 30e messuostostelua, 12e parkki ja 60e menovettä tankkiin (riittää toivottavasti loppukuun, alkuviikosta on jälleen suunta pääkaupunkiseudulle työjuttujen takia).
Kotimatkalla käytiin syömässä, kustannus omalta osalta n. 18e. Messuilla pääsin vielä semi-edullisesti koska hillitsin itseni muutaman standin kohdalla, mutta ilmeisesti universumi tulkitsee mun kylpevän rahassa, koska motarilla kotiinpäin ajellessa joku saakelin kivenmurikka päätti etsiä tiensä vauhdilla Skodan tuulilasiin. Eli auto pääsee jälleen ensi viikolla hoitoon >:( Raivostuttaa ettei tällä viikolla autonhuoltoon upotettu 350e sitten riittänytkään taas.

Koska olin harmistunut tosta tuulilasihommasta, päätin naisen logiikalla että koska autoa nyt puunataan kunnolla, niin minäkin ansaitsen jotain pientä kivaa ja niinpä tilasin itselleni LivBoxin kolmeksi kuukaudeksi... 50,70e kaivettu säästötililtä arjen piristämiseen. Toivon että olisi edes kivat boksit luvassa, eikä mitään ankeita hammastahnanäytteitä.

Siellä messuilla tulee kyllä aina ihan tosi köyhä ja ruma olo, eli mikäli Ekonomimmi lukee tätä niin mielestäni et kyllä menettänyt mitään ihmeellistä! Päivän toinen havainto on se että pikkusiskot on kyllä tosi jees <3 Tai ainakin toi mun oma on.

Otsikko lainattu The Nationalin biisistä Start A War

2 kommenttia:

  1. Voihan kivi mikä tuuri! Tekis mieli kirjoittaa, että elämä on.. Ja tylsää jos tuli kurjempi fiilis messukeikasta. Onneks on vielä sunnuntai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onneksi lasin fiksaus ei lopulta kustantanut kuin 50e, vaikka tulihan siinä yhelle kivelle hintaa... Olen päässyt onneksi tuosta jo yli, ja marraskuussa saapunut eka lohdutus-LivBox oli ihan kiva :) Valtakunnassa kaikki hyvin!

      Poista